2109480532

Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Καλώς ήλθατε στα Εκπαιδευτήρια  Λαμπίρη! Γνωρίστε το σχολείο μας, την αποστολή και την φιλοσοφία μας.

Η βαθιά αγάπη για τα παιδιά, το ηθικό στερέωμα τους, η υποστήριξη, η ανάπτυξή τους, καθώς επίσης και η χαρά μας, παρακολουθώντας την επιτυχημένη σταδιοδρομία των μαθητών είναι μερικοί από τους λόγους που τα εκπαιδευτήριά μας έχουν ξεχωρίσει μεταξύ άλλων ιδιωτικών σχολείων στην Αθήνα για την άρτια οργάνωσή, τις σύγχρονες μεθοδολογίες διδασκαλίας σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό.

Με μεγάλη προσοχή, βασισμένοι σε παιδαγωγικές έρευνες, έχουμε επιλέξει μία προς μία κάθε δραστηριότητα για τα παιδιά του σχολείου μας εμπλουτίζοντας το καθημερινό τους πρόγραμμα στοχευμένα, με σκοπό την καλλιέργεια του χαρακτήρα τους από μικρή ηλικία και την ανάπτυξη τρόπου σκέψης θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον. 

Από τον βρεφονηπιακό μας σταθμό έως τις τελευταίες τάξεις του λυκείου, προσεγγίζουμε τους μαθητές με έναν εναλλακτικό τρόπο, καθώς είμαστε δίπλα τους με το ρόλο του δασκάλου ή του καθηγητή, μαθαίνοντάς τους τον τρόπο που πρέπει να διαβάζουν χωρίς να αποστηθίζουν προάγοντας την καλλιέργεια κριτικής σκέψης. Επιπρόσθετα, οι εκπαιδευτικοί μας είναι δίπλα στους μαθητές ώστε ανάλογα με τον χαρακτήρα του κάθε παιδιού ξεχωριστά, να θέτουν ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους βήμα προς βήμα θα κατακτούν.

Στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος. Η μοναδικότητα του κάθε παιδιού με στόχο την ανάπτυξη των επιδόσεων του, φέρνει τα εκπαιδευτήριά μας κοντά και στους γονείς, όντας δίπλα τους, στηρίζοντας και συμβουλεύοντάς τους μέσω ειδικών Συμβούλων – Παιδοψυχολόγων.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος σήμερα κιόλας!

Εγγραφή!

Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο
Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο Αττικής.
Νότια Προάστια Αθήνας

210-9480532 | 210-9420374