2109480532

Σχολικές Εκδόσεις

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, προσανατολισμένα σταθερά στην υψηλή παρεχόμενη εκπαίδευση  παρουσιάζουν τις Εκδόσεις του Δημοτικού.

Τα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη στοχεύουν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση, στην συνεχή αναβάθμιση του προγράμματος των παιδιών. Για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας οι σχολικές εκδόσεις οι οποίες αποσκοπουν στην πλήρη αφομοίωση και εμπέδωση της ύλης.

Το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε, περιλαμβάνει σημειώσεις, πρόσθετες ασκήσεις πάνω στην διδακτέα ύλη ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να εξασκηθούν περισσότερο στα μαθήματά τους, να τα εμπεδώσουν καλύτερα είτε να προχωρήσουν παρακάτω στην ύλη εφόσον το επιθυμούν. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές αφομοιώνουν καλύτερα την ύλη των μαθημάτων τους και η μάθηση γίνεται μια ευχάριστη για τα μικρά παιδιά διαδικασία. Οι σχολικές εκδόσεις παρέχονται στους μαθητές τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Παράλληλα, λειτουργεί μετά το σχολείο η ενισχυτική διδασκαλία για όσους γονείς εργάζονται μέχρι απογευματινές ώρες . Κατά την διάρκεια της ενισχυτικής οι μαθητές του σχολείου μελετούν τα μαθήματα τις επόμενης ημέρας, λύνοντας ασκήσεις υπό την επίβλεψη δασκάλου.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος σήμερα κιόλας!

Εγγραφή!

Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο
Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο Αττικής.
Νότια Προάστια Αθήνας

210-9480532 | 210-9420374