2109480532

Ιστορία

Η ιστορία του εκπαιδευτικού ιδρύματος Λαμπίρη ξεκινά από το 1963 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα...

Η ιδρύτρια και Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων μας, Μαρία Λαμπίρη, εφαρμόζοντας καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους εμπνευσμένες από την Μαρία Μοντεσσόρι, ξεκινάει το 1963 τη λειτουργία των «Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη» Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή του Μοσχάτου Αττικής. Το σχολείο δεν άργησε να διαδοθεί και να ξεχωρίσει για τις πρωτοπόρες εκπαιδευτικές μεθόδους του, με αποτέλεσμα ολοένα περισσότεροι γονείς να εμπιστεύονται τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη αυξάνοντας με γοργούς ρυθμούς τον αριθμό των μαθητών που φιλοξενεί.

Οι δημιουργικές ιδέες, η αξιόπιστη μόρφωση και η σκληρή δουλειά της κυρίας Λαμπίρη, ανέδειξε το σχολείο δίνοντάς ώθηση ανάπτυξης, έτσι ώστε το 1994 στην περιοχή του Μοσχάτου Αττικής, να δοθεί άδεια για την έναρξη της λειτουργίας του Γυμνασίου - Λυκείου σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν άνεση χώρου και ασφάλεια για τα παιδιά. Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου φιλοξενούνται σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις από τα παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου βοηθώντας ακόμα περισσότερο στην κοινωνικοποίησή τους με μαθητές που έχουν όμοια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

To 2003, ένα έτος σταθμός για τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαιδευτηρίων με την αδειοδότηση και την έναρξη λειτουργίας του Βρεφικού – Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου σε έναν υπερσύγχρονο πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην περιοχή του Νέου Φαλήρου Αττικής στα Νότια Προάστια.

Με στόχο να προσφέρουμε όλο και πιο σύγχρονη μόρφωση αναπτύσσοντας διαρκώς το επίπεδο των μαθητών μας με αποτέλεσμα τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, με αποτέλεσμα τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη να προταθούν ως υποψήφιο σχολείο για το Διεθνές Απολυτήριο ΙΒ για τους μαθητές της Β΄ και Γ΄Λυκείου.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος σήμερα κιόλας!

Εγγραφή!

Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο
Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο Αττικής.
Νότια Προάστια Αθήνας

210-9480532 | 210-9420374