2109480532

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Το δημοτικό σχολείο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη βρίσκεται στο Μοσχάτο Αττικής. Το υπερσύγχρονο κτίριο του σχολείου μας "φιλοξενεί" με αγάπη κάθε χρόνο εκατοντάδες μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η παροχή άριστης ποιότητας εκπαίδευσης είναι προτεραιότητα του σχολείου μας. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στους μικρούς μας μαθητές, διδάσκοντάς τους όχι μόνο τα μαθήματα που συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του δημοτικού, αλλά επίσης την αξία της καλλιτεχνικής έκφρασης και της άθλησης. Έτσι, τους παρέχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αντίστοιχες δραστηριότητες, προκειμένου να καλλιεργήσουν πολύπλευρα το χαρακτήρα τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, οι υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού σχολείου Λαμπίρη περιλαμβάνουν ειδικούς χώρους, για να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν και να εκφράζονται. Συγκεκριμένα, το σχολείο μας διαθέτει:

- Σύγχρονες, ευρύχωρες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας

- Θέατρο

- Εργαστήριο Φυσικής

- Αίθουσες Μουσικής κια μουσικών οργάνων

- Αίθουσες Καλλιτεχνικών

- Κολυμβητήριο

Σε αυτούς τους χώρους, και με την επίβλεψη και καθοδήγηση του ειδικευμένου εκπαιδευτικού μας προσωπικού, οι μικροί μας μαθητές αναπτύσσονται με δημιουργικό τρόπο, μαθαίνοντας διαδραστικά και μέσω του παιχνιδιού.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος σήμερα κιόλας!

Εγγραφή!

Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο
Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο Αττικής.
Νότια Προάστια Αθήνας

210-9480532 | 210-9420374